Laajasalon Valokuvaajat ry
Tänään on torstai 17. lokakuuta 2019
Laajasalon Valokuvaajat ry, www.laajasalonvalokuvaajat.org


LIITY JÄSENEKSI

Yhdistyksessämme on naisia ja miehiä, kaiken ikäisiä - osa meistä on sunnuntaikuvaajia tai kuvausharrastuksen aloittelijoita, osa kokeneita pitkän linjan kuvaajia. Kuvaamme sekä perinteisillä filmikameroilla että digitaalisilla pokkareilla ja järjestelmäkameroilla. Valokuvaus on mitä oivallisin koko perheen yhteinen harrastus.

Olet tervetullut tutustumaan meihin ja toimintaamme kuukauden kerhoiltoihin, jolloin voit kertoa, minkälaista valokuvausharrastusta juuri sinä kaipaat.

Kiinnostuitko toiminnastamme? Voit liittyä jäseneksi 20 € vuosimaksulla; nuoriso- ja perhejäsen maksaa puolet tästä.

Tilinumero: Nordea FI05 2307 2100 0007 04
Maksun saaja: Laajasalon Valokuvaajat ry
Viitenumero: 8154
Mainitse vapaan tekstin kentässä nimesi.
Maksettuasi jäsenmaksun ilmoita jäsenrekisterinhoitajalle maksupäiväsi ja yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite johon haluatte jäsenpostia) sähköpostitse osoitteeseen jäsenrekisterin hoitajan Antti Pulliaisen sähköpostiosoite kuvana

Jäsenmaksu on 20 €, nuorisojäsen ja saman ruokakunnan seuraavat jäsenet maksavat 10 €. Nuorisojäseneksi katsotaan jäsen, joka koko toimintavuoden ajan on alle 18-vuotias: Laajasalon Valokuvaajat ry:n säännöt 3 §
Jokaisen jäsenen - sekä aikuisen että nuoriso- ja perhejäsenen - jäsenmaksusta menee liitolle 10 €/jäsen.

Käyttehän usein myös Suomen Kameraseurojen Liiton SKsL:n sivuilla, joilla ajankohtaista asiaa kursseista, kilpailuista, näyttelyistä ym. tärkeistä tapahtumista.

Edelliselle sivulle »Tämä sivu on päivitetty 26.11.2018 11:39.

        Copyright © 2008 - 2019 Laajasalon Valokuvaajat ry     ::     linkit